Vilka är vi?

Idén föddes i ett slumpartat möte mellan Lina och Mathilda någonstans i de norrländska skogarna. Det visade sig att de båda länge haft en dröm om att hjälpa företag att utvecklas, få effektivitet i sin kommunikation med kunder och att visuellt förmedla sitt varumärke på bästa sätt. 

Några månader senare var Lama Digital verklighet.

Lina Andersson

Det händer sällan att jag är sysslolös. När jag inte kreerar digitalt tar jag gärna en springtur, fördriver några timmar i klätterhallen eller renoverar en möbel. 

För mig handlar inte Lama Digital om ära, berömmelse eller ekonomisk trygghet. Lama Digital är en produkt av skaparglädje. Att dela med mig av vad jag tycker är inspirerande och utvecklande samtidigt som jag får möjligheten att hjälpa företag framåt är för mig en sann glädje! 

Mathilda Granberg

Att ha många bollar i luften är min specialitet, det är konstigt nog då jag tänker som bäst och känner mig som mest kreativ. När jag inte sitter klistrad framför skärmen med kameran i handen är jag ute på en avkopplande promenad eller på närmaste event i stan.

Jag har en stor passion för fotografering i alla dess former, redigera och skapa content. Därför är Lama en viktig del i mitt liv, då jag får pyssla med det jag älskar och att hjälpa kunder med hur de vill uttrycka sig och förmedla det.